Måndagsblommor

Veckan har dragit i gång med fart känns det som, vilket är bra, jag gillar dagar när jag avverkar en sak efter en annan innan det är dags att hämta pojkarna från dagis. Jag har haft möte med mina handledare, spikat höstens planer för avhandlingen och dessutom fått korret på min artikel som ska korrläsas den här veckan innan den åker iväg till tryck. 
 
Samtidigt kändes det bra att efter dagishämtningen få ta ett djupt andetag, sätta mig vid köksbordet och tömma huvudet med pusselbygge. Det finns inget bättre sätt att tömma huvudet på än att bygga pussel, om ni frågar mig :) Wasgij-pussel är det som gäller, har ni provat dem?
 
 
När jag tog lunchrast gick jag ut en sväng och tittade på vad som blommade i trädgården: austinrosen 'Olivia' kör på fortfarande, ända tills frosten tar den. Knopparna lyser otroligt klarrosa just nu i rabatten, helt underbara!
 
 
Jag kan knappt fatta att det redan är september. Jag gillar hösten (bortsett från mörka november), och jag gillar rutinerna, att kunna få saker gjorda på ett annat sätt än under sommaren när alla är på semester, men samtidigt känns det som att sommaren försvann i en fingerknäppning i år. Nu lyser dahliorna där ute i rabatten, och samtidigt stod ju Adde just i rabatten vid midsommar med fång av doftande pioner i famnen ... det gäller verkligen att njuta av varje härlig stund, allt försvinner, allt går över, så njuuuut av det vackra!
 
Kram på er!
0 kommentarer