Skrämsel och snabbmat

Hela den här dagen började på fel fot, med universellt dåligt humör här hemma i morse. Och sedan hade jag läkarbesök, för i måndags var jag hos massör för att försöka ta tag i min huvudvärk som inte direkt blir bättre av att sitta framböjd som Quasimodo över mitt hemmakontor, dvs. datorn som står på köksbordet.
 
Massören hittade en knöl på min hals. Gissa om jag inte kunde slappna av efter det? "Du har en knöl här, svårt att säga vad det är, men kanske bäst du går och kollar upp det."
 
Okeeeej ... 
 
Hos läkaren i dag: "Ja, här finns något, svårt att säga vad det är. Har någon i din familj dött av cancer, löper du högre risk att drabbas av cancer? Vet du något om det?"
 
Jag: stirrar, tänker: Fan, fan, fan, nu har jag cancer också. Inte hyperventilera, iiinte hyperventilera!
 
Jag hyperventilerar hela vägen till bilen. Ringer min pappa (som är läkare) som lugnar mer mig, jag behöver inte planera min begravning än, och sedan tror jag att jag lyckas lugna mig så pass att jag kan åka iväg för att hämta pojkarna.
 
 
Pojkarna går i kyrkans dagklubb på onsdagar. Jag åkte till fel kapell efter läkarbesöket. Åkte runt och fattade inte ens först att jag var vid fel kapell (jag har bara hämtat dem typ tjugo gånger tidigare från dagklubben). Visst sa jag att jag INTE hyperventilerade? Anlände en kvart sen med gråten i halsen. Körde iväg med pojkarna. Fem minuter senare ringer personalen och säger att jag glömt pojkarnas ena ryggsäck. Jag gör u-sväng, åker tillbaka och hämtar väskan.
 
Sedan sänkte sig äntligen lugnet. Jag fokuserade på att gå i affärer med pojkarna, de fick kolla på leksaker på alla leksaksavdelningar och planera vad de ska köpa någon dag eller önska sig till sina respektive födelsedagar. Spännande program så här i coronatider, men pojkarna var nöjda❤
 
Hemma blev det snabbmat à la rester och vegobullar, och så grönsaker i skålar: tomater och majs. Funkar för det mesta. Och nu tänker jag jobba vidare och hoppas på en lugnare dag i morgon. Ultraljud för knölen nästa vecka förresten. Och ja, jag fick ju finfina tulpaner av Azra i går, blandade dem med några av de tulpaner som jag hade här hemma från förr och voilà! De piggar upp lite extra i dag, som tur.
 
Ha en fin kväll alla och hoppas ni haft en lugnare dag än jag!❤
0 kommentarer