Tisdagar

Dagarna flyter ihop i ett just nu, det brukar bli så när schemat är stressigt och det inte blir någon skillnad mellan vardag och helg. Jag kan sakna tid för utflykter med familjen, som den vi tog till Träskända gård i höstas (bilderna är därifrån). Träskända är ett ställe som jag länge hade planerat besöka, men det hade aldrig blivit av. Men för några år sedan hade jag en period då jag var väldigt fascinerad av allt som hade att göra med Aurora Karamzin, och Träskända gård var hennes sommarställe (först som barn och senare som vuxen). Den gård som var hennes Träskända förstördes tyvärr i en eldsvåda i slutet av 1880-talet, men en ny och väldigt fin herrgård (som står där nu) byggdes senare i den gamlas ställe.
 
 
Parken är fin, med gamla, stora ekar. Pojkarna sprang runt och lekte när vi var där. Det var en sån där fin höstdag då träden verkar brinna av solljus i orange lövkronor, och luften är frisk och man bara älskar hösten.
 
(Alex ger de gosigaste kramarna <3)
 
I dag är Adde förhoppningsvis hemma för sista dagen med förkylning. Han har lite hosta som vägrar ge med sig, men i dag verkar den helt borta, äntligen (!) så i morgon går vi antagligen tillbaka till riktig vardag igen.
 
Alex är på dagis och jag jobbar på här hemma medan Adde för tillfället städar upp sin långa tågbana på ovanvåningen. Om några timmar ska vi hämta Alex från dagis och sedan åka på fika till Azra, min vän och barnen bonusmoster. Ha en riktigt fin tisdag alla!
 
(P.S! Dagens bästa: Podden Spöktimmen som släpps varje tisdag och gör just tisdagarna till en av mina favoritdagar. En annan favorit är den finska podden Jäljillä, med olika krimfall. Den släpps på fredagar, längtar varje vecka efter nya avsnitt av den. Vilka poddar lyssnar ni på?)
0 kommentarer