Sovmorgon och kamelior

Jag har sett fram emot helgen den här veckan, har sett fram emot sovmorgnar. Adde och Alex stiger upp av sig själva om morgnarna och går ner och sätter på teven och börjar leka, vilket gör att Wiktor och jag kan ligga kvar och sova lääänge. Eller ja, vi steg upp klockan 9. Adde tror jag hade vaknat strax före 7 (han vaknar alltid först), och Alex ungefär 8.
 
 
Det har varit lek med bilar och legobygge, som vanligt här i dag, och så har Wiktor varit ute med pojkarna medan jag mest suttit och jobbat. Jag korrläser för fullt den här helgen för ett frilansuppdrag, och så jobbar vi, redaktionen för Historisk Tidskrift för Finland (HTF), med nästa nummer som bäst.
 
 
Tidigare den här veckan kom senaste numret ut, och det har medicinhistoria som tema: det ämne jag själv brinner mest för och skriver min doktorsavhandling inom: medicin- och kulturhistoria. Om ni vill veta hur ni får tag på ett exemplar av numret kan ni kolla det här på hemsidan.
 
 
En sak som piggar upp lite extra här hemma just nu är kameliorna: båda har knoppar som håller på att slå ut, och några är nästan helt utslagna. De är så vackra! Den här köpte jag för ett år sedan, medan den andra redan har hängt med ett par år.
 
Nu ska jag läsa vidare mitt korrektur, ha en riktigt fin fortsättning på er helg! <3
0 kommentarer