Vi ska flytta!

(Inlägget innehåller bostadsannons.)
 
Året börjar gå mot sitt slut, och det här året känns det som att det hänt så mycket att jag har svårt att fatta att det "bara" är si och så många månader sedan det och det hände, t.ex. att jag blev moster i februari.
 
 
Den största saken är att vi planerat flytt hela året, vi flyttar till Österbotten, och nu säljer vi vår lägenhet i Bastvik, Esbo via Aktias bostadsförmedling. Bilderna här är från annonsen som ni hittar HÄR! De har ett verkligt duktigt team där som sköter foto, styling och försäljning.
 
 
Vi har trivts otroligt bra i den här lägenheten de fem år vi bott här. Rummen är uppdelade på två våningar, och här finns flera rymliga uteplatser. Vi har varit särskilt glada över den inglasade balkongen på ovanvåningen och den inglasade verandan på bottenvåningen som fungerat som extra rum från tidig vår till sen höst.
 
 
Dessutom finns en altan två meter nedanför verandan; lägenheten ligger så högt att det ger perfekt insynsskydd samtidigt som utsikten från veranda och balkong är jättebra. Vi har hunnit njuta av många solnedgångar här!
 
Gräsmattan rullade vi ut tidigare i höst efter att jag flyttat min trädgård till Österbotten, men en del klängväxter lämnade jag kvar, en klematis som ger fin lummighet om somrarna, och så två bärbuskar bland annat.
 
 
Det känns definitivt lite konstigt att flytta, den här lägenheten har varit perfekt för oss medan vi växt som familj: när vi flyttade hit var Adde knappt tre månader och Alex var inte ens påtänkt. Nu har de fyllt fem och tre i höst och det är dags att lämna över bostaden till en annan familj som förhoppningsvis får lika fina år här som vi haft!
0 kommentarer