Yes, please!

Någon annan här som älskar toast skagen? Jag tror det blir tredje helgen i rad nu som vi äter det ... annars har jag försökt äta mest veganskt i veckorna den här våren, från att tidigare ha ätit mest vegetariskt, men när jag vill lyxa till det så blir det ofta fisk eller (msc-märkta) vanliga räkor (aldrig scampi på grund av miljöskäl). Och toast skagen är ju både lätt att fixa till och så jäkla gott!
 
 
Lite caviart eller rom på och så har man fredagsmaten fixad och klar. Vi brukar inte följa något recept särskilt nitiskt, utan blandar räkorna i en blandning av majonnäs och lite smetana (crème fraiche går också bra). Vi smaksätter med dijonsenap, salt, peppar, gräslök, dill och citron. Sedan brukar vi steka ett gott lantbröd i olja eller smör och servera röran på det tillsammans med salladsblad, dill, kanske en citronskiva och caviart eller rom. Ett glas skumpa eller ett glas vitt till är ju inte heller helt fel ... Om ni vill se ett recept att utgå från så hittar ni t.ex. det här på Tasteline.
 
Vad äter ni helst till fredagsmyset? Några favoritrecept?
 
Kvällen har jag tillbringat med en tidskriftsartikel som jag har redigerat, nu ska jag skicka den vidare och sedan gå ner och kolla film med killarna. Ha en fin kväll alla! <3
1 kommentar
Hemma Hos Felicia

alltså vilken lyx!!