Sommar och vinter om vartannat

Den här veckan har vädret varit minst sagt schizofrent, två morgnar har vi vaknat till snö, och tulpanerna har fått en köldbehandling, men som tur har de klarat det, precis som alla andra växter i trädgården.
 
 
I nästa stund har solen lyst och det har känts som sommar. I dag ösregnar det, än så länge. Pojkarna somnade mitt i fredagsmyset i går kväll strax före kl. 20. Klockan 6 i morse kom Adde intassande till mig och Wiktor, lade sig mitt emellan oss och somnade om. Först två timmar senare vaknade Alex och ropade på mig och då steg jag upp och gick ner med honom och drack kaffe och satt med honom i famnen och tittade på Greta Gris.
 
 
Först en timme senare vaknade Adde och Wiktor och kom ner och åt frukost, och nu sitter jag med en morgonsmoothie här vid datorn och ska sätta igång med dagens manusredigering. När jag inte redigerar (eller jbobar) försöker jag läsa så mycket som möjligt för att få inspiration och idéer, och i dag känner jag att huvudet är rätt fullt av nya lösningar på textproblem, och då känns det bra att sätta sig ner och ta tag i texten.
 
 
Vi hörs senare, hoppas att ni alla får en fin lördag och att solen skiner där ni bor!
0 kommentarer