Lördag och Jane Austen

Hej på er! Morgonen började med att jag halvt slumrande ropade på min syster: "Sannaaa!" Ha ha, jag vet inte hur det blev så eller vad jag hade drömt, men Wiktor kollade på mig och sa: "Ja, så länge det är syrran du ropar på och inte en annan karl så är det ju lugnt." 
 
Nu har jag vattnat lite i trädgården, och sitter vid skrivbordet för att påbörja dagens redigering. Wiktor och pojkarna är ute på glasverandan och skruvar upp blomkrukor på väggen åt mig.
 
 
Jag har scrollat en del bland bilderna från våren och vintern, och när jag ser bilder från veckorna i England så känns det som en helt annan tid. Jag är sååå glad att vi hann åka innan allt stängdes ner. Det gav energi som jag har levt på hela corontänen. En av de bättre dagarna under resan var vår sista lördag när vi åkte till Chatsworth Castle. Själva godset var inte öppet, men det var ändå ett fint ställe att se.
 
 
Filmen Pride & Prejudice spelades in där, versionen från 2005. Samma dag besökte vi också Lyme Park där tv-serien från 1995 spelades in. Det gjorde det extra roligt att se platserna, eftersom jag både älskar filmatiseringar av Jane Austens böcker och själva böckerna. Jag lägger upp fler bilder från ställena senare, båda godsen är väl värda att besöka.
 
Nu ska jag sätta igång, målet är åtminstone 50 redigerade sidor i dag, och det är en hel del ändringar som ska göras på de sidorna. Ha en riktigt fin dag alla!
 
1 kommentar
ajlimullersandvik.blogg.se

wow wow woooow!! i dessa bilder vill jag hoppa in :)