Barnböcker och lugnare dagar

Under hela corontänen och medan vi var i England där innan så hann jag glömma hur lugnt det kan vara när man bara är hemma med den ena av pojkarna. Var och en är de bra på att hitta på saker och sysselsätta sig, så den biten är inget problem, men ofta under corontänen har jag känt mig som en domare som tillbringar hela dagarna med att medla mellan två krigare som strider om en och samma grävmaskin, eller traktor, eller bil, eller pussel, eller mugg ... Så jag känner att den här dagisstarten har behövts, för även om bröderna är bästa vänner så behöver de, precis som alla andra, vara ifrån varandra lite ibland också. 
 
 
Dagen började med att jag och pojkarna gick till dagis där vi lämnade Adde, och sedan gick jag hem med Alex. Vi har varit ute och så har han ritat, byggt pussel och tittat i böcker. Jag är glad att jag åtminstone hittills har lyckats hålla intresset för böcker uppe hos båda pojkarna, eftersom jag själv älskar läsning och alltid har gjort det. En av mina favoritstunder varje kväll är när jag läser godnattsaga för Adde (Wiktor läser för Alex). Den senaste månaden har vi mest läst Pettson, Agaton Öman och alfabetet och så böckerna om Ivar som träffar dinosaurier. 
 
 
När bibborna var stängda beställde jag hem böcker till pojkarna, mycket för min egen skull också för att inte behöva läsa samma Pettson miljoner gånger om ... Här är tre av de böcker som Alex gillar: Ljud på bondgården (som han fick i julklapp, men som fortfarande är lika populär), Tre små grisar och Grattis på födelsedagen med Greta Gris, en karaktär som också är en stor favorit här hos oss (som hos många av er).
 
Vilka böcker läser era barn just nu, ni får jättegärna tipsa om bra barnböcker!
3 kommentarer
Cat

Hi, this is Anna. I am sending you my intimate photos as I promised. https://tinyurl.com/y2op5wgm

occash

We have prepared a special offer for you. Take your 500$ https://tinyurl.com/y2bof9u3

occash

We have prepared a special offer for you. Take your 500$ https://tinyurl.com/y2wpwoud