Låtsaskompisar och skräckfilmer

I dag har jag och pojkarna varit hemma, och jag har försökt jobba på ett par uppdrag som jag har. Inte det lättaste på onsdagar när båda pojkarna är hemma hela dagen, men i dag sov Alex bra mitt på dagen och då lyckades det.
 
 
Adde har talat en hel del om sin låtsaskompis i dag, som är en ny grej, men den är inte särskilt överraskande med tanke på all fantasi han har. Jag känner ofta igen mig själv i honom, och jag hade också en låtsaskompis i samma ålder som han. Jag minns det fortfarande, hur jag kunde gå runt och tala med Maria, som jag kallade henne. Det är lite kul att en av mina närmaste vänner nu som vuxen också heter Maria😄 Hade ni låtsaskompisar som små?
 
Om ett par timmar ska jag åka på bio och se en skräckfilm, som jag hoppas är riktigt kuslig, för det görs inte många filmer längre som är skrämmande (de flesta känns snarare löjliga), så mina förväntningar är si och så, men jag vill ändå se den, The Invisible Man. Har någon av er sett den? Jag får aldrig med någon annan på skräckfilm, så därför åker jag alltid ensam och ser dem😅
0 kommentarer