Fel tidszon

Dagen började med frukost på sängen, som Adde fixade i sitt leksakskök och sedan kom och serverade. Han har länge haft en sådan grej att han vill laga mat åt oss, frukost, kvällsmål, middag.
 
Ibland när jag kommer upp till pojkarnas rum och han vänder sig om med en tallrik i var hanf full med leksaksmat säger han med allvarlig min att "pappa är hungrig" och sedan går han ut ur rummet och in till Wiktor och serverar honom. Framförallt är det viktigt att Wiktor får ett kvällsmål till godnattsagan, så Adde fixar "mat" åt honom innan de börjar läsa den. Han gillar ju att vara med och baka och fixa mat på riktigt också och har fått vara med sedan han var lite på 1 år bara. Hoppas intresset fortsätter hålla i sig! 
 
 
Sedan somnade jag i alla fall om, för Alex sov vidare. Han vaknade i natt och bar snorig så han fick sova bredvid mig. Vi skippade också hans musiklek i dag på grund av snörvlandet. Och när Alex till sist vaknade trodde jag klockan var 8:00, men den var 9:40. Jag är verkligen helt upp och ner när det gäller tiden fortfarande.
 
 
Vardagen har återgått till det normala i dag med Alex och jag hemma och Adde på dagis och Wiktor på jobb. Alex är pigg trots snörvlandet och han har projekt på gång hela tiden, leker med fordonen (och tar det på stort allvar), eller så leker han polis med min brors gamla polishjälm.
 
Flera av pojkarnas bilar är också min brors gamla eller så har vi köpt dem begagnade. Man kan fynda många leksaksfordon i nyskick, så jag gör hellre det än köper nytt om jag bara har möjlighet. Också pojkarnas tågbana är helt begagnad, och det är tågbanan och de mer avancerade fordonen som de leker långa stunder med, och som de aldrig tycks tröttna på. Vilka leksaker gillar era barn bäst?
0 kommentarer