Fartfylld helg

Helgen har varit lite suddig, åtminstone när man har försökt fånga den på bild, för pojkarna har haft full fart här hemma, som vanligt. Så den har sett ut lite så här, en massa kojbygge blandat med ett besök hos min fadder Sussi och så middag i Helsingfors i går kväll med min vän Maria. En stor dos fint väder på det har gjort helgen hittills riktigt bra (se mer på min Instastory).
 
 
Pojkarna har mest byggt koja själva, de har byggt hus åt mig och Wiktor som de har bett oss att inspektera då och då. Jag är glad att de klarar av att underhålla sig själva, att de hittar på saker att göra och är så bra kompisar (samtidigt som det också är bråk varje dag). Och själv övar jag mig på att hålla mig lugn trots ljudnivån som ibland nås här hemma, haha. Det börjar nämligen bli rätt tydligt att den här lägenheten inte är ideal för oss längre. Om den var på ett enda plan skulle det vara annorlunda, för jag tycker inte vi behöver mer än 75 kvm egentligen, men som det är nu tillbringar vi så gott som all tid på bottenvåningen och då känns det smått, och blir lite trångt när pojkarna har bilrace samtidigt som jag kanske står i köket och Wiktor försöker fixa med något annat.
 
Därför är jag extra glad över att vädret blir bättre nu och över att vi går mot vår, för då blir det mer tid utomhus. Och ännu finns ingen flytt på kartan, bara i tankarna. Det jag saknar allra mest är så klart en stor trädgård, minst en hektar ska den vara ...
0 kommentarer