Underbara blommor och stor frustration

I går tog vi bussen till Trentham Estate där det både finns en trädgård, en Shopping Village och ett stort Home and Garden center med café och restaurang. Vi tillbringade största delen av dagen där, för det var inga problem att få tiden att gå.
 
 
Men vädret hade vi otur med, för efter att pojkarna fått leka av sig i lekparken där och vi hade ätit lunch (som var något helt annat än jag hade tänkt mig och allt annat än hälsosam ...) så började det regna, precis när vi skulle gå en runda i trädgården och runt sjön där. Så vi sprang mer eller mindre genom regnet, Adde höll paraplyet och jag stannade då och då och fotade blommor som tokig på knä i gräset för att få rätt vinklar på underbara julrosor, hav av cyklamen och snödroppar, krokusar ... medan Adde mer eller mindre stod och skrek: "Sluta fota blommor mamma! Vädret är äckligt!" Och jag bara: "Vänta lite, bara en till, du får välja vilken kaka du vill sedan i caféet, mamma måste bara fota de här julrosorna först, och de här och bara de här också. Jag ska bara ..."
 
 
Och vet ni vad? När vi kom tillbaka till den stora affären med inredning och trädgård och satte oss i caféet där så insåg jag: JAG HADE INTE HAFT NÅGOT MINNESKORT I KAMERAN! Jag hade inte märkt det för det regnade ju så jag hade inte vikt ut skärmen, men när vi kom in och jag skulle fota pojkarna där och vek ut skärmen blinkade texten: No card in camera.
 
Alltså den frustrationen jag kände där och då, gaaah! Drack en stor kaffe på det för att lugna irritationen på mig själv. Men som tur hade jag filmat en del klipp under dagen, så här kommer ett hopkok av dem. Och i dag är kortet i kameran med, definitivt. Och två bilder blev det med telefonen😅
 
 
Ha en riktigt fin dag alla! Och glöm inte att följa mig på Instagram också för stories och bilder :)
0 kommentarer