The Quarter

I dag ösregnar det verkligen, det bara smattrar mot fönstret. Så vi har ingen brådska ut. Pojkarna hänger upp tvätt och leker klädbutik, är verkligen glad över att de har fantasi och förmåga att sysselsätta sig själva, särskilt i dag med det här vädret!
 
De har lovat bättre väder efter lunch, så då hoppas jag att vi kan gå ut och ta en promenad till en park med en viktoriansk trädgård och ett museum om samma tidsperiod.
 
 
I går när jag och pojkarna hade varit på museum och Wiktor hade slutat jobbet så gick vi till en riktig pärla alldeles nära oss: The Quarter. Jättegod mexikansk mat, som skilde sig från det mesta andra vi har ätit här sedan vi kom. Där fanns också bra vegetariska och veganska alternativ. Pojkarna fick dela på en vegetarian platter. Adde var dock helt slut och somnade så fort vi kom dit, lilla gullet. Som tur hade vi ju ingen brådska, så vi andra åt i lugn och ro och när Adde sedan vaknade var han piggare och orkade också äta.
 
 
En nyckel, enligt mig, för att fixa resandet med små barn är att inte ta så hårt på saker. Som det faktum att vi hemma hade lyckats få Alex att sluta med napp. Nu på resan ska han plötsligt ha den hela tiden, efter att ha klarat sig i ett par månader så gott som utan hemma. Men det är förstås en trygghetsgrej, och det får vara så här tills vi kommer hem. Då tar vi nya tag igen.
 
 
Jag åt en sallad med päron, valnötter och getost. Har försökt skära ner på ost mer och mer, men det var länge sedan jag åt getost sedan och det var verkligen jättegott. Så ibland unnar jag mig. Stället hade också jättegoda drinkar, och är café på dagen och restaurang och bar på kvällen. Vi kom dit kl. 17 och stämningen var jättebra, musik, trevlig personal, god mat och barnvänligt med målarböcker och kritor, barnbestick och barnstolar. Och inredningen var underbar med en massa skyltar och små roliga detaljer överallt. Det var verkligen perfekt att avsluta dagen här innan vi gick hem och började kämpa med nattningen, som inte heller den är den lättaste när man är utomlands XD
0 kommentarer