Snart Manchester!

Det är den här tiden på året som jag brukar börja drömma om resor (nu och i november), precis som många av er andra. Förra årets resa blev en road trip i Slovenien och Österrike. I år vet jag ännu inte vad sommarens resa blir, men däremot åker vi till Manchester om en vecka.
 
Wiktor har ett jobbprojekt där och eftersom han ska vara där i två veckor så kommer jag och pojkarna med. Jag ser så fram emot det! Har redan längtat länge efter att åka tillbaka till England där jag var au pair år 2007, senast jag hälsade på var 2014. Dessutom bor en av mina vänner från utbytestiden i Frankrike år 2004 i Edinburgh nu, så vi kommer att passa på och hälsa på alla under helgerna. Och England, jag älskar det landet, särskilt trädgårdarna! Har redan kollat upp flera olika i trakten kring Manchester som jag ska åka och kolla på med pojkarna medan Wiktor är på jobb.
 
 
Bilden är från i somras vid sjön Bled i Slovenien. Vi tillbringade de första nätterna en bit därifrån under vår road trip. Men det här med semesterbilder alltså. Det krävs typ 50 försök innan man får till det, där man står och ler lite stelt och försöker få Wiktor att skynda på: "Okej, ta nu då! Ta bilden nu!" Och han står och fixar och trixar med inställningar, vilket är bra, men jag vill ju bara ha en jäkla bild på mig själv vid samma sjö som alla andra på Instagram! Typ, haha.
 
 
Ett av försöken med Adde, när jag såg framför mig hur vi skulle få till en bild med fin stämning med mor och barn på semester, i ett idylliskt landskap. I stället zoomade Wiktor in på min röv.
 
 
Och sedan fick Adde syn på fiskar i vattnet och började själv sprattla för att se bättre så att jag fick kämpa för att inte tappa honom och turisterna som gick förbi trodde antagligen att jag försökte strypa min käre son.
 
Så mycket för den turistidyllen.
1 kommentar
ajlimullersandvik.blogg.se

Klart han zoomade på rumpan :) Det gör erik med, alltid!! Svin!

Vad roligt med Manchester. Jag har aldrig varit i England, men det verkar vackert. På film ;P