På väg!

På väg mot flygplatsen och jag hoppas att allt är med. Åtminstone är alla med, allt annat går ju att köpa på plats, nästan. Jag somnade vid midnatt, vaknade två timmar senare av Alex som hade vaknat. Wiktor gick och hämtade honom och lade honom mellan oss, och strax därefter kom även Adde tassande. Så det märktes att pojkarna kände av spänningen inför i dag.
 
Två timmar senare ringde min väckarklocka, och då skuttade jag glatt upp ur sängen, eller så inte 😅 Hade gärna legat kvar några timmar, är fruktansvärt morgontrött.
 
 
Senast vi var på resa hela familjen var i juni förra äret då vi var i Slovenien och Österrike (bilden). Särskilt Alex har ändrat en hel del sedan dess med tanke på att han går och så där, så jag är lite nervös inför flygresan men den är som tur bara tre timmar, så det går säkert bra.
 
Vi hörs senare! Vi landar strax efter 9 lokal tid, hyr en bil och kör ner till Surrey där min före detta aupair-familj bor. Vi ska sova en natt hos dem, och så ska vi träffa ett par av mina kompisar i morgon. Från och med i morgon kväll är vi i Manchester.
 
Ha en fin helg alla, kram på er!
0 kommentarer