Kreativa dagar

Tisdagar är musiklekisdagar för Alexs del. Just musiklek var något som jag fasade för innan jag fick barn, men efter att ha gått med först Adde och nu i ett halvår med Alex så börjar jag vänja mig.
 
Det är ett härligt gäng mammor i vår grupp, ingen tar sig själv så seriöst och alla inser det lite fåniga att studsa omkring med barnen i famnen hit och dit och sjunga ramsor, vi skrattar åt det. Och barnen gillar det, och man gör ju det för dem. Man kan heller inte ta sig själv så seriöst här i livet, särskilt inte som småbarnsförälder :)
 
 
Redan när Adde drog på sig ytterkläderna på dagis sa han att han ville måla när vi kom hem, eller först titta på en rymddokumentär och sedan måla. Så det gjorde han.
 
Här skiljer sig pojkarna åt: Adde har älskat att rita sedan riktigt liten, redan före 1-årsdagen, medan Alex vill vara med men fattar inte riktigt grejen ännu. I stället är han mer av en bollkille t.ex. än vad Adde verkar vara. De har sina likheter och olikheter och det är kul att se ❤
 
 
 
Efter att ha skrivit och fixat skyltar för ett vinterjippo jag är med och ordnar för Addes dagis i helgen så gjorde jag mig klar och tog bussen för att träffa min vän Johanna på en öl. Det blev godnattgos i farten med Alex innan jag gick ut genom dörren. Nu sitter jag i bussen och vi hörs på nytt i morgon! Kram på er!
1 kommentar
Emelie

Vilken supermysig bild , får mig att längta som galet!! Blir mamma om 6 dagar och dagarna kan inte komma snabbt nog! Det är så kul hur olika barn kan bli i samma familj :)
Hoppas ni får en fin dag, kram!