Inte den bästa starten

Vi fick inte den bästa starten här, eller den var en blandad upplevelse, för på söndagen åkte vi till ett lekland där det också fanns djur i en byggnad intill: får, kor, hästar och getter. Men när vi kom tillbaka därifrån grät Adde värre än jag hört honom gråta på evigheter. Inget hjälpte, han bara grät och skrek, och när han dessutom gnuggade sitt öra oupphörligt förstod jag att han hade en öroninflammation. Det här var samtidigt som vi skulle träffa två av mina kompisar på en restaurang, så Wiktor tog med Adde till akuten och jag åkte till restaurangen med Alex.
 
 
Det var jättekul att se kompisarna, och samtidigt förstås kaotiskt med tre småttingar, Alex var äldst av barnen som var med och han är ju 1,5 år. Och Adde fick antibiotika, örat visade sig vara rejält inflammerat, så det var verkligen tur att vi fick honom till en läkare.
 
 
På söndag kväll anlände vi till Stoke-on-Trent, utanför Manchester, där Wiktor ska jobba i två veckor och vi ska bo under tiden. Men vår barnvagn dök inte upp, så jag och pojkarna var fast inne i lägenheten, eftersom det är en kilometer till parken och lika långt till ett shopping center, och att gå med en 1,5-åring och en 3-åring längs smala trottoarer och rejält trafikerade vägar kändes inte som det bästa alternativet. Dessutom var vi tvungna att vara hemma när vagnen levererades.
 
I går morse när Wiktor ringde och frågade om vagnen lovade de att de skulle komma inom en timme, så Wiktor åkte till jobbet och vi väntade på vagnen. En stund senare meddelade Wiktor att de hade ringt och sagt att det trots allt skulle ta ett par timmar. Ett par timmar senare meddelade han att han hade ringt dem på nytt och då hade de sagt att det skulle dröja till klockan 6 eller 8 på kvällen ... Vid det laget var klockan 12 och vi hade ingen mat här hemma, så då hade jag nog och tog en pojke i var hand och tänkte att vi ändå borde kunna gå till Tesco som ligger 400 meter bort.
 
 
Det gick, men Alex var trött och ville inte gå, så jag var tvungen att bära honom. Det blev kanske inte den bästa typen av lunch, men, men ... någon sorts laxsmörgås åt pojkarna med smoothie till och en sallad med smoothie till mig, salladen smakade riktigt bra. När vi väl hade fått handlat det viktigaste så sov i princip Alex så då bar jag honom och köpkassen och höll koll på Adde som också började bli trött och började tala om att han inte orkade gå längre. Då fick jag som tur syn på vårt hus och han fick energi att gå den sista biten, då det till på köpet började regna, ha ha.
 
Men i övrigt satt vi hemma hela gårdagen. Vagnen anlände 19:30. Som tur kom den ändå i går och inte i dag. Varje gång vi ringde sa de att de snart är här, de är på väg ... Men i dag har vi vagn så i dag ska vi ta bussen till en trädgård och en park! Så förhoppningsvis blir nästa inlägg lite positivare XD
 
Och Adde mår bättre, ingen öronvärk längre, men han går på antibiotika i fem dagar. Hoppas ni alla har en fin dag, vi hörs senare!
0 kommentarer