Ett regnigt England

Det har regnat utan uppehåll i dag. Som tur bor vi centralt, nära alla butiker, restauranger och museer. Vi bor smått, i en tvårummare, men med tanke på hur kort tid vi är här funkar det bra. Lägenheten är ren, ny och har allt vi behöver, den är spartansk när det gäller inredningen så det krävs jeller ingen större städning om dagarna. Stort plus för en som annars kan bli lite väl tvångsmässig med att hålla rent.
 
 
Det tar ett tag att komma igång om morgnarna, innan pojkarna har ätit och är påklädda, innan jag har fått mitt kaffe, duschat osv. När vi var klara i förmiddags gick vi till shopping centret här nära. Vi gick mest runt och kollade, här finns ju så många butiker som inte finns i Finland, och sedan gick vi hem och åt lunch. Och drack mer kaffe.
 
 
Sedan gick vi till Potteries Museum & Art Gallery som ligger riktigt nära oss. Där finns verkligen allt möjligt, allt från historia och arkeologiska fynd med skelett som ledde oss in på ämnet döden med Adde, naturhistoria med uppstoppade djur och så konst och porslin. Här finns också en hel del för barn, och inträdet är gratis och specialutställningarna växlar regelbundet. Pojkarna trivdes och jag följde efter dem, försökte beundra vad jag hann i farten😅
 
 
Kan verkligen rekommender museet för alla som råkar vara här i knutarna!
0 kommentarer