Bakteriehispig

Det har varit en lugn dag, men ändå inte, pojkarna har varit överenergiska och trötta och jag har känt mig ännu tröttare. Vi bestämde i alla fall oss för att göra det bästa av det och gå en sväng på stan. Efter lunch slutade det regna och resten av dagen har solen skinit! Så vi gick på café och åt vegansk sundae (Alex smakade på min), jättegod och fräsch hallon- och jordgubbssorbet!
 
I dag har jag märkt att jag varit hispig när det gäller bakterier. Annars är jag inte den som tvättar och torkar händerna på pojkarna och när de i en viss ålder har ätit jord så har jag mest ryckt på axlarna och tänkt att nu är det den fasen. Men i dag har jag sett coronavirus överallt av någon anledning, kanske för att det skrivs om det överallt och hela tiden. 
 
 
Jag är inte rädd för egen del, men för pojkarnas kan jag vara det. Och jag har redan OCD-tendenser, eftersom jag kämpade med det under 10 år som ung, så jag märker att jag får lov att verkligen koncentrera mig på annat för att inte spåra ur med wet wipes och descinficeringsmedel nu. Särskilt när man är på café och så fort man tittar bort börjar Alex slicka på bordsytan eller bita på bordskanten🙈 Det är då ens fmrsta impuls plötsligt blir att fråga sig om man även kan tungan och allt med en wet wipe😅😅 (oroa er inte, det gör jag inte😂) Hälsningar den numera bakteriehispiga mamman.
 
Hursomhelst, det var en god sorbet och nu ikväll har vi ätit på The Quarter hela familjen och som bäst springer pojkarna runt här övertrötta och busar medan Wiktor försöker få dem i säng. Over and out och hörs i morgon igen! 😄❤
0 kommentarer