Våffelfrukost

Alex vaknade strax efter klockan 6 i dag, men vi steg upp först klockan 7 han och jag. Vår princip har med båda pojkarna varit att man inte stiger upp tidigare än så. Adde lärde sig snabbt att sova till klockan 7 och längre än det. Nu hoppas jag att Alex får må bättre en längre tid så att vi får in samma rutin med honom.
 
 
Strax efter oss steg Wiktor och Adde upp, och Wiktor ställde sig i köket och fixade våfflor till frukost. Jag fick ett våffeljärn av min mamma när jag fyllde, så nu kan vi steka våfflor också, inte bara plättar och pannkakor. Söndagslyx!
 
 
Jag bollar mellan ganska många deadliner nu och fortsätter i dag. Om en vecka blir det lugnare. För att hålla tankarna i styr har jag allt jag behöver göra på en lista, jag kör alltid med listor på allt jag ska göra. Och ju mer stress jag har, desto viktigare blir de för att t.ex. lättare hålla koncentrationen uppe. När allt är uppskrivet behöver jag inte tänka på vad jag ska göra till näst medan jag håller på med en uppgift, utan kan fokusera här och nu på det jag gör.
 
Men jag längtar till om en vecka när jag är klar med allt och i stället kan sätta i gång och förlänga trädgården. Helst skulle jag bara gå ut nu direkt och börja gräva. Just nu finns det inte tid till det, men snart så ...
0 kommentarer