Stressig vecka

Den här veckan har rusat fram, så mitt inlägg om Tallinn blev kvar bland utkasten här i bloggen och längre än så har det inte kommit. Jag har fortsatt med mina deadliner, och i går började jag också bygga ut trädgården för att få ner mina nya rosor. Alex har sovit dåligt, framförallt dagtid, så jag har haft nerverna på utsidan och andan i halsen vid tanken på att då allt gjort kvällstid.
 
 
Vi hade tur med vädret i Tallinn, för det regnade på lördagen när vi ändå bara var i hotellets vattenpark och sedan sken solen på söndag när vi gick på stan.
 
 
Eftersom vi varit i Tallinn så många gånger blir det mest lugnt strosande på stan där, eftersom varken jag eller Wiktor gillar att shoppa. Vi såg till att ta det lugnt på caféer och att bland annat hinna med glass på Gelato Ladies som har godaste glassen! Jordgubbsglass som verkligen smakar äkta jordgubb, mums!
 
 
I går kväll kom min syster Sanna till oss, hon bor i Köpenhamn, och i dag sitter vi på tåget upp till Vasa. Det är hon, jag och pojkarna. Sanna åker tillbaka på måndag, och tanken var att vi också skulle göra det, men vi stannar ett par dagar extra och åker ner med min bror nästa veckas torsdag i stället.
 
Tåget startar strax så vi hörs senare. Ha en fin dag alla!
0 kommentarer