En minisemester

Hej på er! Vi är i Tallinn den här helgen och firar morsdagen här. Jag var rädd att resan inte skulle bli av, för i går vaknade jag upp rejält illamående och trodde ett tag att jag höll på att bli magsjuk, men som tur mådde jag bättre redan på eftermiddagen, så antagligen hade jag bara ätit något konstigt. Börjar bli paranoid efter den här vintern och vårens alla sjukor.
 
Vi kom oss i väg i alla fall, klockan 9 gick färjan, och framförallt Adde var väldigt exalterad över att få åka en så stooor båt!
 
 
Det är Alex första resa, och det känns konstigt att vi inte kommit oss i väg förrän nu med honom, men samtidigt naturligt eftersom vi inte har vågat boka något då han varit sjuk hela tiden. Och han snörvlar och hostar och har tungt med andningen fortfarande, men för tillfället är det på en "normal" nivå. Det har blivit det normala för hans del helt enkelt (hur hemskt det än låter), tills läkarna har utrett hur vi går vidare.
 
 
Vi sover en natt på hotell i gamla stan, och vi har just varit och badat och ska snart gå och äta. En luuugn helg, och det känns bra att komma bort lite! Ni kan se mer på min Instastory. Hoppas ni alla har en fin lördag, kram på er!
0 kommentarer