Deadliner och resplaner

I dag har vi en lite lugnare dag. Jag fixade ytterligare en deadline i går så nu kan jag fortsätta läsa för bokspecialens deadline med gott samvete. Vi ska också åka och vaccinera Alex på eftermiddagen, eftersom vi är på väg till Tallinn nästa helg. De rekommenderar att barn är MPR-vaccinerade om man ska dit, och även om man reser från Finland till Sverige rekommenderar de detsamma. Det fick vi veta när Adde var i samma ålder som Alex är nu, och det var en överraskning för oss då.
 
 
Hursomhelst så sover Alex just nu och jag ska läsa, läsa, läsa. Och inte mig emot, för det finns få saker som jag gillar så mycket som att läsa bra böcker.
 
Bilden är från påsken: Adde på stranden vid hans farfars sommarstuga i Närpes. Vi ser fram emot att tilllbringa tid där i sommar också. I övrigt är våra sommarplaner fortfarande rätt suddiga, men vi funderar en hel del på dem som bäst. En resa skulle vi vilja hinna med, men vi har ännu inte bestämt vart. Vi vet bara att det blir inom Europa. Har ni några tips till en barnfamilj som inte gillar att ligga och sola vid någon pool utan i stället göra saker, äta god mat och se fina platser?
 
Vi hörs senare i dag! Ha det fint tills dess!
0 kommentarer