Peppar, peppar

I morse vaknade Adde med feber, vi har haft en vecka då Alex mående har blivit bättre och bättre, men får se om det vänder nu igen. Jag tar i trä och pepprar pepprar och håller tummarna för att Adde kryar på sig snabbt och att Alex inte smittas. Han har redan verkat lite varm han också, men ingen feber ännu som tur. Adde stackaren ligger bara på soffan och tittar på Mästerflygarna ena stunden och Pettson andra stunden medan han smuttar på saftsoppa, vilket är det enda vi får i honom.
 
 
På morgonen jobbade jag en stund och sedan åkte jag på bio med Maria, vi såg Ben is Back med Julia Roberts i en av huvudrollerna. Den var väldigt gripande tyckte vi båda, men också väldigt jobbig. Vi har båda två pojkar och filmen handlade om en mamma som kämpar för sin drogberoende son. Jag satt hela tiden och tänkte på hur jag själv skulle reagera i en liknande situation. Har någon av er sett den?
 
Och så håret då, som jag klippte och färgade i går. Det blev inte den stora förändring jag jag hoppades på, utan frisyren förblev densamma, men färgen blev lite mörkare och det gillar jag. Jag har länge gått och funderat på att klippa någon typ av lugg, och när jag tittar på gamla bilder av mig själv så konstaterar jag gång på gång att jag har trivts bäst med mitt hår de perioder jag har haft lugg ... men det blev inte den här gången heller, ångrar det lite, så får se om det blir nästa gång i stället.
 
Nu ska jag jobba resten av dagen, kram på er!
1 kommentar