Lugna dagar och ugglor

Nu har det varit tyst här ett tag, och dagarna här hemma har varit rätt lugna. Jag skriver så mycket som jag hinner och kan, och vi har njutit av vintervädret och åkt pulka om kvällarna jag och Adde.
 
Adde har också blivit väldigt intresserad av ugglor, jag har ingen aning om hur det kommer sig, men det är fascinerande att följa hans olika intressen och se hur de växlar (bilar och fordon är fortfarande intressantast dock). Vi har kollat på flera engelska dokumentärer om ugglor de senaste dagarna med stort intresse och enligt Addes önskemål, så om ni vill veta något om ugglor kan jag berätta en hel del vid det här laget😅 
 
 
I helgen slog det mig att Alex närmar sig sin halvårsdag så det börjar bli dags att öka mängden vanlig mat åt honom. Inser att jag glömt hur vi gjorde med Adde och hur mycket mat och vilken mat vi gav honom i den åldern. Måste friska upp minnet lite på den fronten. Ni som har barn, hur har ni gjort med maten från 6 månader och uppåt?
 
I helgen hade Adde också feber, så han är hemma från dagis i dag, och de lugna hemmadagarna fortsätter med andra ord lite till. Utanför fönstret drar snöiga vindbyar förbi så det känns helt okej att ha en ursäkt att stanna inne. Som tur mår han i alla fall bättre i dag och verkar vara sitt vanliga pigga jag.
 
Hur ser er måndag ut?
0 kommentarer