Spa och date night

Jag hade definitivt en av de bästa födelsedagarna på många år i går. Först frukosten och sedan möjlighet att jobba ett par timmar medan Wiktor tog hand om Alex och sedan en timmes aromaterapi med massage på Spa Paulina.
 
 
Jag satt och läste medan jag väntade på att få påbörja behandlingen, och efter den var jag så avslappnad att jag nästan somnade i bussen på vägen hem, ha ha.
 
 
Sedan hade vi barnvakt ett par timmar så Wiktor hade bokat bord på Långviks restaurang. Där fick vi tumistid med god mat. Senast vi var där var jag gravid med Adde och på slutrakan av den graviditeten. Eftersom vi också firade 10 år tillsammans blev det ganska många minnen som ploppade upp i samtalet och många skratt, som vanligt.
 
 
Jag åt sik till förrätt och gädda till huvudrätt. Var tvungen att prova det när det fanns på listan, och det var riktigt gott, precis som siken. Det stämde med andra ord det jag hört om att gädda är gott när den som tillreder den vet vad hen gör.
 
 
Sedan for vi hem, och medan jag talade med alla mina tre syskon en efter en, eftersom de alla hade försökt ringa och gratta mig, så nattade Wiktor pojkarna. Kvällen avslutades med lakrits och ostbricka. Vad mer kan man begära?😄
0 kommentarer