Lungröntgen och t-shirtväder

Förutom att jag tänkt massor på Notre-Dame och Frankrike i dag, så har jag varit på lungröntgen med Alex. Vad det visar får vi veta på torsdag när vi har tid på allergisjukhuset. Som tur gick själva röntgenprocessen bra, och det lyckades på första försöket. 
 
 
Dagssömnen lyckades mindre bra, men jag hann ändå jobba nästan en timme på förmiddagen. Jag fortsätter i kväll när Wiktor kommer hem. Så där annars har jag packat och förberett inför bilresan på torsdag. Vi kör upp till Österbotten för att fira påsk då direkt efter besöket på allergisjukhuset. Åter en gång tänker jag att den hääär gången ska vi inte packa ner så mycket, men jag är rätt säker på att bilen ändå kommer att vara proppfull med våra grejer, katterna, vagnen ...😅
 
 
Nu har vi hämtat Adde från dagis, stannat på ett av de tre obligatoriska stoppen längs vägen  ett stort dike som Adde alltid vill titta på  lekt i sandlådan, gungat och ätit mellanmål. Det är underbart väder i dag! Vi har 13 grader här, vilket betyder t-shirtväder om man heter Evelina Wilson. 
 
Nu ska jag förbereda middag, har köpt en massa Mama Mem's tofu, älskar deras färska tofu! Ha en fin kväll alla, kram på er!
0 kommentarer