Lugna puckar

Eftersom det är onsdag har Adde varit ledig från dagis i dag, och dagen har varit snäppet lugnare än de två senaste dagarna. Alex sov nämligen ÄNTLIGEN lite längre pass på dagen både måndag och tisdag så jag körde på som en maskin här hemma och försökte få allt gjort som jag hade på mina listor. I dag har han sovit lite sämre igen och Adde har inte sovit alls så jag har fått lägga allt jobb åt sidan under dagen.
 
 
I går hade vi också besök av bästa Mira och hennes dotter Naomi som bara är ett par dagar äldre än Adde. Vi träffades på rådgivningen när Naomi och Adde var 6 månader gamla och började talat med varandra och har umgåtts då och då sedan dess. Det är kul att ha någon i närheten som har ett jämnårigt barn, och åter en gång slogs jag av hur snabbt tiden går. Våra barn var ju just bebbar och nu fyller de redan tre år i höst!
 
De stannade några timmar och Naomi och Adde lekte och så åt vi sallad och vegagenröra och drack kaffe med macarons till på det. Mira hade jättefina tulpaner med sig!
 
 
I dag har vi bara varit hemma, jag och pojkarna, och så tog vi en sväng till Ikea för att kolla på ett par grejer till vår inglasade balkong som vi planerar att göra till en typ av extra lekrum. Det blev inga köp i dag ännu, men planen hur vi ska göra där uppe börjar bli tydligare. Adde älskar dessutom Ikea så det kändes mest som en kul utflykt.
 
Nu steg Wiktor in genom dörren och jag ska sätta i gång och jobba och tänker göra det resten av kvällen! Hur har er dag varit?
 
0 kommentarer