Födelsedag i dag

Dagen har börjat riktigt bra, vaknade upp bredvid en sovande Adde och en Alex som jollrade på och tyckte att vi alla borde vakna. Sedan Adde fick sin nya säng kommer han ibland intassande på morgonkanten, kryper upp bredvid mig och somnar som tur om direkt. Wiktor steg upp först och gick ner och började fixa frukost, strax därefter joinade Adde honom medan jag låg kvar och lyssnade på allt Alex hade att säga. Han "pratar" och "pratar" just nu, utan uppehåll känns det som, och det är så sött! <3
 
Nere i köket väntade frukost för hela familjen, eftersom Wiktor har tagit ledigt i dag och Adde därför också fick åka senare till dagis. Wiktor skjutsade dit honom efter frukost så att han hinner vara där och leka ett par timmar innan det är dags att hämta honom igen. Perfekt! Jag var så glad över att få ha alla här på morgonen!
 
 
Jag tog inga desto mera bilder på morgonen, så det blir en selfie på 32-åringen och en bild på tårtan från i söndags. Jag kan inte riktigt fatta att jag är 32 år, 30+. För ett tag sedan såg jag orden "32-årig kvinna" i tidningen och kom på mig själv med att tänka att "det är ju rätt gammalt, ingen ungdom", och sedan slog det mig "men hjälp, JAG fyller ju 32!" Jag vet inte om jag ska oroa mig mer för själva siffran eller över det faktum att jag inte har koll på hur gammal jag själv är.
 
Jag försöker i alla fall att inte ålderskrisa, och på min Instagram kan ni se en throwback till år 1987. Kolla in min Instastory också för ett par glimtar från morgonen.
 
 
I dag ska jag i väg på en spabehandling, medan Wiktor är med pojkarna och sedan ska jag och Wiktor ut och äta en sväng. Så det är en kul dag som väntar!
0 kommentarer