Allergisjukhus och bilfärd

Nu är vi på väg, och vi lyckades till och med packa med oss färre grejer än vanligt, så det känns bra! Fint när man kan vara glad för de små sakerna i livet😅
 
 
Dagen har varit lite kaotisk, trots att Wiktor jobbat hemifrån, vi har packat och ordnat. Jag var fåfäng nog att tro att jag skulle hinna jobba ett par timmar, men det lyckades inte. Men Alex första besök på allergisjukhuset är i alla fall avklarat och röntgenbilderna visade inga konstigheter som tur. Det var bara läkarbesök i dag och prover, senare blir det fler besök för att utreda vidare. Jag hade trott att de skulle utreda mycket mer i dag, men de inledde egentligen bara en längre utredning.
 
 
I går kväll hade vi besök av Wiktors ena bror, vi hämtade pizza och strax före nattninge åt Adde en isglass av grönsaks- och fruktpuré ute i solen, i sällskap av sin farbror. Härliga vårkvällar!
 
 
En osminkad bild av en tvåbarnsmamma, som blev rätt bra trots den noppiga tröjan och tröttheten jag kände i går efter ännu en dålig natt😄 Jag och mina fina pojkar! Hoppas bara att Alex slipper alla andningsproblem och mediciner snart.
 
Vi har fortfarande 3,5 h körtid kvar, har just pausat en stund. Det har varit fullt med trafik, så det går långsammare än vanligt. Vi är bara halvvägs trots att vi startade strax före kl. 15. Jag försöker blogga under helgen, men det kan hända att det blir lite färre inlägg, vill utnyttja tiden till max att umgås med familjen när vi hälsar på. Ha en fin start på påsken alla, så hörs vi!❤
0 kommentarer