Hålla sig flytande

Den här veckan blev lite mer kaotisk än jag hade tänkt mig när jag bloggade i måndags, därför har jag inte hunnit lägga upp de utlovade bilderna, men jag hoppas få till det i helgen och hoppas ha mer tid då.
 
Alex har varit sjuk igen, i går kväll hade han feber och sedan vi kom tillbaka har han varit dunderförkyld och bland annat inte sovit nattetid. Adde var förkyld på påsk ett par dagar, och så klart blev Alex genast smittad och det med råge.
 
 
Så med deadlines som närmar sig och flera uppdrag vid sidan om för tillfället har jag behövt prioritera min tid mer än vanligt. Och min energi, som inte varit på topp med sömnlösa nätter (ibland har vi somnat först 3:30). Men jag vet ju att det vänder, måste bara kämpa mig igenom den här veckan nu och tänka att det var typiskt att Alex skulle bli sjuk, ännu en gång, precis när jag har som mest att göra, men det är sådant som händer och man måste bara anpassa sig efter situationen såblir det bra till sist sedan! Våren är i alla fall här på allvar och det blommar för fullt i trädgården, vilket är härligt!
 
Hoppas ni haft en bättre vecka och att ni framförallt får en riktigt fin helg! Vi hörs senare!❤
0 kommentarer