För lite tid

 Hej! Hoppas att allt är bra med er? Det blir inte så mycket bloggande för min del just nu, och det kommer säkert att fortsätta hela november, men jag försöker lägga upp ett inlägg då och då åtminstone för jag saknar bloggandet när jag inte bloggar.
 
 
Den senaste tiden har jag varit tvungen att prioritera min tid mer än vanligt, skrivarkursen tar nästan all min lediga tid, eftersom den är svår att göra något åt när pojkarna är vakna då den kräver så stort fokus. Och nu har jag även fått ett uppdrag för en tidning som jag har deadline på nästa vecka. Så åtminstone de två följande veckorna är det svårt att hinna göra allt, hur gärna jag än skulle vilja.
 
Det som jag försöker tänka när det är mycket på gång och mycket som borde hinnas med och jag blir tuvngen att prioritera bort är: Vilka av de saker jag vill och borde hinna med just nu kommer att ha störst effekt i ett längre perspektiv? Då är det ganska lätt att prioritera.
 
 
I går firade vi fars dag största delen av dagen, vilket var kul. Det blev fin frukost här hemma för oss alla (Alex sov dock igenom frukosten) och paketöppning för Wiktors del. På eftermiddagen åkte vi till ett köpcentrum där vi åt sushibuffet. Det är kul att se att även Adde gillar sushi, och han övar med pinnarna till skillnad från mig som gav upp för flera år sedan. Jag håller mig till vanliga bestick. Det gäller att välja vad man sätter sin energi på, och att öva att äta med pinnar hör inte till de saker som jag prioriterar att kunna, haha :) Kan ni äta med pinnar? Eller väljer ni hellre bestick som jag?
 
Nu ska jag fortsätta skriva en stund, jag har egen textinlämning på onsdag, och sedan ska jag jobba med mitt tidningsuppdrag en stund efter det fram till dess att det blir dags att promenera iväg och hämta Adde från dagis. Uppdraget kan jag som tur jobba lite på även när Alex är vaken.
 
Ha en riktigt fin måndag alla! <3
2 kommentarer