Babyvaggan

Ni som följer mig på Instastory kanske såg att Wiktor och Adde skruvade ihop vaggan till babyn i går kväll, eller det var så klart Wiktor som skruvade, men Adde vill alltid vara med och ha en egen skruvmejsel och göra som pappa gör, så det får han så klart. Det är roligt att se hur gärna han vill vara delaktig i allt och hjälpa till.
 
 
Sängen är modellen Piccolo från butiken Vaunula. I dag har jag bäddat den med sängkläderna från mammalådan och sängöverkastet som min mormor sydde innan Adde föddes, tycker det är så otroligt fint! Elefantmjukisen fanns också i mammalådan. I Addes låda fanns en kanin i samma stil, men den blev aldrig någon favorit, får se hur det blir med elefanten.
 
 
Vaggan står i mitt och Wiktors sovrum. Den har hjul så den är lätt att rulla och flytta och så går den övre delen att vagga. Precis som Adde kommer hans syskon att sova i egen säng direkt från början. Adde flyttade till sin större spjälsäng när han var ungefär ett halvår och strax därefter, när han blev sju månader, började han sova i eget rum. Vi hoppas kunna göra likadant med hans syskon, men så klart får vi se och ta det som det kommer.
7 kommentarer