Adde 1 år!

I dag är det Addes 1-årsdag, hurra! Vi väckte honom med sång och sedan fick han öppna paket nere i vardagsrummet. Noaks ark i trä blev genast favoriten, den som syntes på bild i det här inlägget.
Jag steg upp tidigt med tanken att hinna steka pannkakor till frukost, det gick så där, haha. Jag som vanligtvis är rätt bra på att göra pannkakor, men inte i dag. Det blev mest en hög som vi fick gräva fram några bitar ur, haha. Tror att problemet var att jag började steka innan jag ens druckit kaffe, för först läste jag fel – och hade inte tankarna med mig heller – för jag läste 6 dl mjöl i stället för mjölk och började blanda 6 dl mjöl med 3 ägg ... sedan stod jag där och stirrade på smeten och tänkte: "Men, vänta nu – ska det inte vara mjölk i smeten också?" Gaah, haha. Då slog det mig, och så fick jag göra om. Den andra smeten ska jag göra till en kaka i stället.
Adde var i alla fall väldigt nöjd med sin sockerfria lilla pannkaka med sockerfri grädde på. Slurp, och så hade han ätit upp den. Wiktor for lite senare till jobbet också så att han hann vara med och äta frukost med oss och fira lite, vilket var särskilt kul.
Nu bakar jag grunden till tårtan inför morgondagens kaffebjudning, pyntar det sista och i kväll kommer min mamma hit, så det är en rolig dag vi har på gång!
Hur ser er fredag ut?
0 kommentarer