Uppfriskande kväll efter effektiv dag

Vilket härligt väder vi har haft i dag! Sol från blå himmel! Samtidigt märker man att dagarna verkligen är kortare nu, särskilt efter helgen när vi bytte till vintertid. Mörkret kommer på väldigt snabbt nu på kvällarna. Jag tog med mig Adde ut på en springpromenad klockan 16, och när vi kom hem en timme senare var det kolsvart ute.
Men vi hann se vackra vyer och solnedgången. Det är kvällar som dessa som jag verkligen är glad över att bo där vi bor! Det var folktomt och lugnt längs promenadvägen också, så vi fick njuta lite extra av eftermiddagen. Och så tittade vi efter flygplan, Adde älskar att se flygplanen flyga över oss och jag går in för det lika mycket, pekar och ropar: "Adde, Adde, titta där, ett flyyygplan!" Tur att det inte var så många andra som var ute i dag, de hade antagligen trott att jag aldrig sett några flygplan tidigare, haha.
Det har varit en dag när allt verkligen bara rullat på. Jag har två texter som jag jobbar på för en tidning: ett bokspecial och ett matspecial, och jag försöker som bäst läsa ut den sista boken som jag ska ha med i bokspecialet. Sedan passade jag på och bakade frallor till matspecialet eftersom det var så bra ljus inomhus i dag att fota i, tack vare solen. Frallorna är sådana där saftigt goda med knaprig yta – receptet publiceras i specialet i januari, så den som väntar på något gott ... På min Instastory kan ni se några bilder i alla fall, så kika in där!
Jag har också skrivit några sidor och så fick pedanten i mig någon sorts craving efter att städa lite extra, så då tvättade jag golv och sådant också, haha. Jag har sådan OCD med vissa saker, men så har jag också haft tvångssyndrom – inte bara ett uttryck som jag använder hursomhelst – och antar att vissa saker finns kvar sedan dess, trots att det gått 13 år sedan jag blev av med det.
Nu ska jag skriva resten av kvällen, i morgon börjar NaNoWriMo – är någon med på det?
2 kommentarer