Inför helgen

 
På lördag firar vi lilla jul i Svenskfinland. I vår familj har det alltid varit en speciell dag och en av mina favoritdagar på året, så jag försöker fixa allt pynt klart tills dess. Med andra ord har jag och Adde en dag på stan i dag där vi jagar det sista pyntet, en del mat till helgen och senare ska vi möta Wiktor för att handla en julgran.
 
Jag har haft svårt att hinna med bloggen hittills den här veckan, och det kommer att vara likadant några dagar till tyvärr. Jag kommer troligen inte att uppdatera lika mycket nu den kommande veckan, men jag försöker få in ett inlägg nu och då åtminstone. Jag måste fokusera på att få frilansuppgifterna klara till deadline nästa vecka och så måste jag fokusera på mina skrivprojekt för att komma framåt så mycket som jag behöver få dem framåt, plus hinna umgås med Adde och Wiktor och njuta av advent samtidigt :)
 
Ha en riktigt fin fortsättning på er dag, kram på er!
2 kommentarer
Nana

Jamen, du når så meget, Evelina, og det er da ikke underligt at du ikke også kan overkomme flere blogindlæg om dagen. Men jeg glæder mig til de indlæg der kommer :-) Rigtig god lille jul!
Kh Nana

Karin Wikström

Hoppas du dyker upp snart igen =) vill dock belysa att dina matbilder borde ha en TW, mina cravings slår volter i kroppen inne på din blogg! ;)