Värt att fira!

Den här veckan har jag flera gånger tänkt tillbaka på förra veckan och tackat högre makter för att den var så bra och för att jag laddade så mycket energi då, för den här veckan har verkligen inte varit någon höjdare. Alex har varit magsjuk, han började kräkas i tisdags. Inget hölls i honom, inte ens små mängder vätskeersättning. Det känns som att jag bara har torkat än det ena, än det andra den här veckan. Om inte diarréblöjor så spyor. Det glamorösa livet ibland, ni vet.
 
Jag har tyckt så synd om Alex och undrat om han aldrig ska få bli frisk, men i dag verkar det ha vänt, äntligen! Jag har gett honom mer och mer ersättning under dagens gång, större och större portioner, och allt har hållits kvar. Har vågat mig på lite puré också, och även det har han fått behålla. Hans humör har också varit bra i dag. De senaste dagarna har han inte alls varit sig själv, vilket har varit förståeligt, stackaren!
 
 
Adde var också sjuk i onsdags, han kräktes inte, men var helt orkeslös och låg bara på soffan och sov eller kollade på teve. Först på eftermiddagen steg han upp och började leka lite. Därför fick han vara hemma från dagis i går också, men redan då var han som tur helt återställd igen. Han har varit engagerad i Alex och i hur sjuk hans bror har varit. När Alex har gråtit har han skyndat sig fram och klappat Alex på huvudet och om jag eller Wiktor inte har hunnit reagera på gråten direkt så har Adde sagt till oss att Alex gråter (hjälp honom!), och på kvällarna har han gett extra många mjukisdjur till Alex vid nattningen. Det är så härligt att se hur de bara blir bättre och bättre kompisar de två! <3
 
 
Så i dag när sjukorna äntligen verkar vara över (även om Alex fortfarande får ventoline för andningen) och det är kvinnodagen och allt, passade vi på att fira efter dagis. Jag och pojkarna promenerade till Halmes bageri där vi köpte kvinnodagsbakelser. Sedan tog vi bussen hem och dukade upp med en rejäl fredagsfika här hemma. Mumsigt värre!
 
Nu hoppas vi på en helt sjukdomsfri helg, tar i trä så hårt som jag bara kan! Ha en riktigt fin fredag kväll alla!
0 kommentarer