Uppdrag, lunch och skrivande

Som vanligt är det svårt att hinna med allt jag vill just nu, men vi har haft några riktigt bra dagar sedan veckan med magsjuka förra veckan. Och i måndags var jag på möte gällande ett frilansuppdrag för mitt gamla jobb, så det var extra roligt. Det är ett år sedan jag tog på mig något sådant senast, så det är roligt att ha ett uppdrag igen.
 
 
Jag hade med mig Alex på mötet så att han fick träffa mina tidigare kollegor. Det gick bra att ha med honom, han är lugn och glad för det mesta, så det underlättar verkligen. Efter mötet gick vi till Sunn där vi träffade Azra och åt lunch med henne.
 
 
Det blev en bra guldkant på en vanlig måndag! Jag har ofta svårt att prioritera sådant som bara är roligt. Oftast är jag bara fokuserad på att få vardagen att gå ihop och att sedan få tid till skrivprojekt vid sidan om. Så för det mesta går projekten före allt annat vid sidan om familjen. Om jag äter lunch eller åkter till stan på en kaffe ser jag det ofta som tid bort från skrivandet, och då stannar jag ofta hellre hemma och skriver. Men när jag väl tar mig till stan och går på lunch så här så inser jag att jag borde prioritera det lite oftare, för det ger verkligen ny energi. Bra start på veckan!
 
I dag har Alex andning åter varit sämre, den har gradvis försämrats den här veckan, så vi ger ventoline och mera ventoline och håller tummarna för att det inte blir ännu värre ...
1 kommentar
Magdalena

många av oss vet ibland inte vad som är viktigast i livet.
Det är trevligt att du hittade din väg till lycka,
Jag håller tummarna för Alex
Hälsar