Pannkakor till frukost

I går kom Azra hit, och vi drack kaffe ute på den inglasade verandan i solen (se mer på Instastory). Varje år i mars är jag så glad över att vi har den, för den förlänger både vår och höst, det är härligt att redan kunna sitta "ute" så fort dagarna är soliga.
 
På kvällen kom min mamma, pojkarnas mormor, hit. Adde hade sett fram emot det ända sedan i torsdags när jag berättade för honom att hon var på väg (och ett dygns väntan känns länge för en 2-åring). Vi åkte och mötte henne vid tåget och på vägen hem hämtade vi pizza till middag. Det var med andra ord en riktigt lyckad fredag!
 
 
Den här dagen har vi inlett med amerikanska pannkakor till frukost. Wiktor och Adde fixade dem. Vi brukar använda receptet för Leilas ricottapannkakor som grund, de blir jättegoda!
 
Eftersom min mamma ska i väg på eget program under dagen så umgås Wiktor med pojkarna och jag jobbar. Mitt fokus just nu, vid sidan om mitt eget skrivande, är frilansuppdraget som har koppling till mitt gamla jobb som förlagsredaktör. Det är kul att få den typen av uppdrag då och då, särskilt eftersom jag trivdes väldigt mycket med jobbet som förlagsredaktör och överlag med allt som har koppling till böcker och förlagsbranschen.
 
Hur ser er lördag ut?
0 kommentarer