Naughty Burger

I går kväll var jag och min granne och vän Maria ute och åt för att fira hennes födelsedag ett par dagar på förhand. Vi provade det nya stället Naughty Burger i Iso Omena köpcentrum, vilket var ett jättemysigt ställe, men tyvärr dyrt med tanke på snabbmatsstuket och det skrala innehållet i hamburgarna. Min innehöll två grillade portobellosvampar, ruccola, en massa tryffelmajonnäs och några parmesanflarn. Med pommes och majonnäsdipp till kostade det 18,30 euro.
 
 
Det smakade i alla fall bra, särskilt deras pommes frites var jättegoda och personalen var trevlig, stället var också häftigt när det gällde inredningen. Vi fick en jättetrevlig kväll, och när man bara vill komma sig ut och tala bort ett par timmar och i det här fallet fira en födelsedag, så spelar maten inte så stor roll.
 
 
När vi hade ätit upp hamburgarna gick vi vidare och drack ett par glas bubbel och skålade. Det var ett perfekt avslut på en bra helg. Jag har varit bortskämd med bra program den senaste tiden, och har märkt att om jag bara träffar  kompisar eller har en annan typ av rolig programpunkt utöver det vanliga en gång i veckan så hålls min energinivå uppe. Men så fort det går två eller fler veckor då jag bara är där hemma från morgon till kväll så sjunker energin och irritationen stiger ...
 
Man blir ju ensam på ett helt annat sätt som mammaledig när man inte heller per automatik träffar några kollegor om dagarna, och även om jag inte har behov av så mycket socialt så märker jag stor skillnad på hur jag mår de veckor jag kommit mig i väg ens en kväll, mot de veckor jag bara är hemma. Det är bra när man lär känna sig själv och inser vad man behöver för att hålla humöret uppe och måendet på en bra nivå.
 
 
Nu har vi precis kommit hem från dagis med Adde och ska strax i väg på familjesim för sista gången. Sedan ska jag jobba resten av kvällen. Hur har er dag sett ut?
0 kommentarer