När det känns jobbigt

I går kändes allting upp och ner, och en stor orsak tror jag att var sömnbristen i kombination med att jag inte hann äta och så en släng av PMS på det så känner man sig ju helt fantastisk till mods. Hangry + PMS-monster, bättre än så blir det ju inte. Det var nära att jag skrek högt när jag tittade mig i spegeln en sväng där mitt på dagen, för tänkte att det där kan bara inte vara jag, ha ha.
 
 
Därför var jag glad över att jag just i går hade bokat in en träff med min kompis Andréa på Vapiano. Wiktor kom dessutom hem lite tidigare från jobbet, vilket var en lättnad. Så jag fixade till mig så att jag kände igen min egen spegelbild på nytt, och efter att ha fått tala bort ett par timmar över en pizza och ett glas rött och lite prosecco så kändes livet lättare igen. 
 
Sömnlösheten får verkligen humöret att svänga hit och dit och gå upp och ner om vartannat, man är ju inte sig själv helt enkelt, men som jag skrivit tidigare har jag som tur varit bortskämd med roligt program den senaste tiden som gjort det lättare att tackla de där humörsvängningarna. Och i natt sov Alex faktiskt hela natten, och det är tydligt att han äntligen börjar må bättre. Så månne det inte reder upp sig snart nu när det bir vår och varmare och soligare (tar i trä!). 
0 kommentarer