Guldkanter

Alex har mått bättre nu än i mitten av förra veckan, men vi ger fortfarande ventoline flera gånger om dagen och sömnlösa nätter har blivit standard, så ibland känns det som att vi aldrig kommer att få sova igen. Men åtminstone är han inte sjuk i meningen flunsig och febrig, och han är pigg och glad om dagarna.
 
 
Så i går efter dagis tog jag med pojkarna till Iso Omena köpcentrum. Det är kul att gå i butiker med Adde och så gillar han att åka buss, så han blev glad över att få göra det till köpcentret. 
 
 
Jag hade ett par grejer som jag måste handla, så därför tänkte jag att jag lika bra kunde göra det med pojkarna och det slutade med att vi gick runt i tre timmar, och Adde ville som vanligt promenera själv hela tiden. Jag var imponerad över att han orkade så länge i går! Vi tog i alla fall en paus på café där jag och Adde åt chokladbollar, Adde drack en smoothie och jag en stor cappuccino. Alex fick mellanmål och mjölkersättning.
 
 
Vi hade en riktigt kul eftermiddag ihop, och nu låter jag smörig igen men jag var så där extra glad i går över att jag har mina pojkar. Det är värt att notera de där guldkanterna i vardagen för alla vi föräldrar vet ju att det ofta är kämpigt också, och man anstränger sig till max för att få allt att gå ihop och för att orka köra på trots sömlöshet och så vidare. Men ibland kan något så här enkelt som en butiksrunda och ett besök på café påminna en om att för det mesta är det bra trots allt, riktigt bra.
 
I dag är vi alla tre hemma eftersom det är Addes lediga dag, så det är innelek, en del utelek och bakning som har varit och är programmet. Vad gör ni i dag?
0 kommentarer