Fantastiskt!

Den här veckan har varit så bra att jag känner mig smått lyrisk när jag ser tillbaka på den. Vi har haft program varje dag, och vi hittade på en hel massa kul med min mamma när hon var här. I fredags på kvällen åkte hon hem till sig, efter att ha skämt bort Adde och Alex (och mig) i tre dygn.
 
I går åkte jag på lunch med min vän Emmi som var i stan och därifrån hämtade Wiktor och pojkarna upp mig och sedan åkte vi hem till min gudmor på kaffe. Kvällen avslutades framför teven med hämtpizza. I dag hade vi tänkt åka till Heureka, men vi bestämde oss för att stanna hemma i stället och åka till Heureka nästa helg, vi måste ju sprida ut det roliga en aaaning. Så morgonen började med amerikanska pannkakor och resten av dagen tar vi det bara lugnt här hemma.
 
 
En av höjdpunkterna den gångna veckan var i torsdags när jag och Wiktor fick möjligheten att åka i väg på en ordentlig date night, eftersom min mamma ställde upp som barnvakt. Wiktor hade bokat bord på Farang inne i stan, och vi åt en av deras avsmakningsmenyer med nio rätter: några större och några mindre (som den här på bilden här ovan).
 
 
Jag har personifierat den stereotypa bilden av en småbarnsmamma den sista tiden känner jag, orkar aldrig sminka mig och aldrig klä upp mig, så när jag sminkat mig måste det definitivt förevigas, ha ha😅.
 
 
All mat var jättegod, och det bästa var att kunna sitta i lugn och ro och äta så lääänge med Wiktor. Innan pojkarna föddes gick vi då och då ut och åt riktigt bra mat, som avsmakningsmenyer, och provade på olika ställen inne i stan, men sedan pojkarna föddes blir det ju inte lika *host* ofta som vi har möjlighet att gå till den här typen av ställen. Därför kändes det extra lyxigt och tacksamt den här kvällen!
 
 
När vi satt där och åt kom vi att tänka på hur det i april blir tio år sedan vi träffades och blev tillsammans, så det här blev en inledning på det tioårsfirandet också.
 
Nu sover Alex och Wiktor och Adde är där ute en stund så jag ska passa på att skriva. Riktigt kolugnt kan man ju inte ta det hela dagen😂. Ha en finfin söndag alla!❤
2 kommentarer
Fia

Tjohoo!

Sanna

Härligt! 👌🏼🙌🏼😍