Typ som 10 år yngre

I går kväll lämnade jag in den sista texten för skrivkursen jag gått sedan september, så nu har jag bara en deadline kvar, nästa onsdags inlämning av kommentarer på allas texter, och sedan är kursen slut. Jag kommer att sakna den, men jag är glad över att jag lyckades få in tjugo sidor text i går kväll, trots allt. Så i dag känns allt lite lättare, trots att sömnbristen fortsätter. 
 
Vad är dagens botemedel mot det då? Jo, en snygg mössa som jag fick av min gudmor Sussi i julklapp. Wiktors kommentar när jag prövade den var: "Du ser mycket yngre ut när du har den!" Och jag säger bara: Sådana kommentarer är GULD i mina öron just nu, när jag vissa dagar känner mig som om jag vore färdig för graven av trötthet och jag förväntar mig att busschauffören ska fråga efter mitt bevis på att jag är pensionär när jag stämplar mitt busskort. Så trots att det än så länge egentligen är för varmt för mig att ha mössa så kör jag på med den. Voilà! Tio år yngre på studs! Den fula hemmatröjan gömmer sig dock fortfarande där under jackan ifall ni undrar, hehe.
 
 
Alex förkylning blev värre i natt och han somnade först efter klockan 4 någon gång. Vi steg upp hela familjen klockan 7 eftersom jag och Alex skulle till rådgivningen till klockan 8 och Adde och Wiktor skulle ju till dagis och jobb vid samma tid. Jag var så trött på rådgivningen att jag hade svårt att hålla ögonkontakt med hälsovårdaren, heh, men efter promenaden hem i vintervädret och mera kaffe så kändes det okej. Bara känslan av att inte behöva stressa med en deadline i dag heller gjorde att tröttheten kändes lättare än de två senaste dagarna.
 
Rådgivningsbesöket gick i övrigt bra, Alex spurtar vidare i tillväxten och när jag jämförde hans vikt och längd med Addes vid samma tid så insåg jag att måtten var desamma, både längd, vikt och huvudomkrets. Ganska häftigt! De blir med andra ord två långa killar båda två.
 
 
Efter rådgivningsbesöket har jag bara gjort sådant som jag gillar: tittat på senaste avsnittet av Det okända, legat på soffan och läst en bok och druckit kaffe och ätit choklad. Energiladdning har med andra ord varit dagens tema. Och sedan promenerade jag med Alex i vagnen efter Adde, och när vi kom hem drog jag Adde några varv på snökälken runt gården. Det är verkligen härligt vilket vinterväder vi har just nu! Jag njuter definitivt mer av det här vädret än av sommarens hetta, haha. Allt som saknas är blommorna i trädgården, synd att man inte kan ha både det svala vädret OCH en blommande trädgård, det hade varit något (och ett orangeri räknas inte, det är inte samma sak :P).
 
Nu tänker jag läsa vidare och sedan kolla på tv-serier. Jag är förresten på jakt efter en bra skräckfilm, det är länge sedan jag såg en riktigt kuslig film nu, någon som har någtra tips?
0 kommentarer