Två små bröder

I dag är det Addes lediga dag från dagis, liksom alla onsdagar. Det innebär frukost och Bolibompas morgon-tv på morgonen och sedan en hel del lek fram till lunch. I dag var vi ute på gården en sväng, och sedan byggde vi med modellera innan vi åt lunch och båda pojkarna sedan somnade, på samma gång! Är lika överraskad varje gång jag lyckas med det konsttricket, men det börjar kännas som att jag fått in en sådan rutin nu här hemma att Adde sover sin middagsvila samtidigt som Alex sover sin andra middagsvila.
 
Jag tycker lika mycket om att se dem tillsammans fortfarande, och det känns som att det alltid har varit så här, de två, och jag har svårt att komma ihåg hur det riktigt på riktigt var när det bara var jag och Adde här hemma om dagarna. 
 
 
De är så fina tillsammans! Alex älskar att titta på Adde när han leker med sina bilar eller busar, och de skrattar ofta tillsammans, och Adde går nu som då fram till honom och klappar honom på huvudet eller lägger sig ner bredvid honom. Ibland tar han också Alex leksaker och springer skrattande därifrån, och jag försöker påpeka för honom att man inte får ta Alex saker ... så det är inte alltid en dans på rosor. Ibland kramar han också sin lillebror lite för hårt, och det är ofta som jag blir tvungen att påminna honom om att ta det försiktigt, och inte så hårt, och Alex går lätt sönder. Men tanken är i alla fall god, och för det mesta verkar jag vara jättehispig medan Alex tar det med ro och bara skrattar och verkar tycka att det är kul när storebror busar med honom. Som tur!
 
Jag kämpar just nu lite med att hinna med bloggen, också när jag ser framåt och planerar min vår, eftersom mitt fokus kommer att vara och måste få vara skrivandet. Jag vill hinna med både och, men märker ofta att bloggen tar mer tanketid än det borde från skrivandet, så jag tror att jag kanske inte kommer att blogga lika ofta ett tag framöver igen. Förhoppningsvis hinner jag blogga varje vecka, men inte varje dag. Jag får lite ångest över att behöva välja, men just nu måste jag det, så jag tänkte att det är lika bra att jag skriver det här också, så kanske jag kan tillåta mig det.
 
Nu ska jag skynda på med skrivandet medan pojkarna sover. Hur ser er dag ut?
 
1 kommentar
Christina

Jättefina barn :) Du kanske ska se bloggandet som en grej du kan titta tillbaka på senare och läsa, som en dagbok fast det är sporadiska inlägg, bara härligt ändå att ha den. Känn inte stress, blogga när du hinner <3