Sushi och 117 månader

Helgen har börjat bra, och den gjorde det redan i går när Wiktor kom hem med sushi till middag åt mig och honom. Vi hade månadsdag, 117 månader, och det är ganska få av de månadsdagarna som vi inte har uppmärksammat på något sätt. I går gjorde vi det med sushi, och det satt verkligt bra efter en dag när jag åter en gång gått runt som en zombie. Det känns som att Alex förkylning aldrig blir bättre, men nu senaste natten sov han kanske snäppet bättre, så vi håller tummarna!
 
 
I dag har jag varit hos frissan, första gången sedan i juli, och eftersom amningen är slut nu också så färgade jag det, för första gången sedan oktober 2017. Det var välbehövligt! Visar bild i morgon om jag bara hinner. Då ska jag in till Helsingfors på en knytkalasbrunch, vilket ska bli kul!
 
 
Nu ska vi strax börja natta pojkarna, de ska få sin gröt och sedan blir det pyjamas och godnattsaga för Addes del och pyjamas och en flaska ersättning för Alex del. Wiktor har förberett mat åt oss två till senare. Ofta fixar vi en skild middag åt oss på helgerna som vi äter lite senare när pojkarna har somnat. Som tur brukar nattningen gå snabbt, vilket underlättar och gör att det funkar. Hur brukar ni göra med middag på helgerna?
 
Ha en riktigt fin kväll alla så hörs vi igen i morgon! <3
1 kommentar
Jonski

Gör exakt som ni, äter och tar ett glas vin efter att barnet somnat på helgerna. Blir ju så sjukt trist annars ;)