Sömnbrist

De senaste veckorna har Alex haft en ihållande förkylning, och den märks mest nattetid när han blir täppt i näsan och varknar gång på gång. I natt var det en av de sämre nätterna igen, då han vaknade väldigt ofta. Och så vaknade Adde plötsligt också och hostade och verkade krasslig. På morgonen visade det sig att han hade stegring, så han fick stanna hemma från dagis.
 
 
Det blir med andra ord en lugn dag här hemma med en hel del soffhäng på tremanhand plus mjukisbobbarna Hobbe och Bobbe. Även om Adde verkar piggare nu än när han steg upp på morgonen så stannar vi inomhus. Ibland känns det som att vi haft en förkylning på gång ända sedan Adde började dagis, en som ibland håller sig på en nästan omärkbar nivå för att sedan spricka upp igen och bli värre. Ibland drabbas någon av pojkarna och ibland Wiktor eller jag, eller så alla på en gång. 
 
Jag har hinkat i mig kaffe och tänker snart hinka i mig lite till. En positiv grej med sömnbrist är att man har en godtagbar ursäkt att dricka mycket kaffe, haha. Jag försöker skjuta undan stresstankarna jag får när jag tänker på onsdagens deadline och ta dagen som den kommer. Förhoppningsvis hinner jag jobba en del i kväll när Wiktor kommer hem från jobbet. När det gäller bloggen så har jag förberett ett inlägg med en tillbakablick till en av höstens höjdpunkter som kommer upp senare i dag!
 
Ha en riktigt fin start på veckan alla!
0 kommentarer