Nytt år!

Ett riktigt gott nytt år till er alla! Hoppas ni hade ett kul firande i går? Helt ärligt är jag allt annat än förtjust i nyårsafton, det är en dag som jag gärna skulle hoppa över på grund av kraven på ett storslaget firande, men i går hade vi en riktigt bra kväll.
 
 
Jag och Wiktor var bjudna på en bröllopsfest, så vi fick en kväll på tumanhand bland både gamla och nya bekanta och vänner.
 
 
Men nästa nyår drömmer jag om ett firande utomlands ändå, bara för att slippa stressen kring hela dagen. Någon annan som känner likadant?
 
Däremot är jag peppad inför det nya året! Och jag ser särskilt fram emot att avsluta och få klart mitt skrivprojekt i vår, det känns som en möjlighet att få det klart nu äntligen!
 
 
Det nya året har börjat med snögubbsbygge där ute med Adde och min mamma, vilket var kul! Vi hade tänkt köra ner i dag, men det får bli i morgon i stället på grund av dagens vägvarningar. Det är dessutom lugnare att köra ner i morgon hoppas vi, när inte alla andra också är på väg tillbaka till sina hemorter.
 
Hur har er dag varit så här långt?
0 kommentarer