På sjukhuset

Den här fredagen började helt annorlunda än andra dagar: jag och Adde var ensamma när vi steg upp och så tog vi bussen till dagis, därifrån fortsatte jag sedan med lokaltrafiken till Jorv sjukhus.
 
Alex har legat där sedan i går kväll på grund av andningssvårigheter. Wiktor tog honom till läkare i går och sedan skickades de vidare till sjukhuset, och Wiktor sov här med Alex i natt. Andningssvårigheterna kan de inte exakt säga vad de beror på för virustesterna visar inget, men de är antagligen en följd av den förkylning som han haft sedan julafton. 
 
 
Det var en lite märklig känsla att åka hit i dag när jag tänkte på att det på dagen är exakt ett halvår sedan jag åkte in hit och blev igångsatt. Och nu sitter vi här och väntar igen, den här gången på att halvåringens andning ska bli bättre.
 
Som tur är han på gott humör i alla fall, jag förstår inte hur han kan vara så glad när de för ett par timmar sedan dessutom konstaterade att han har öroninflammation. Men bra att han är det, för det underlättar, vår härliga lillkille!❤
 
Vi måste stanna här åtminstone tills i morgon, kanske ända till söndag, men håll tummarna för att vi får åka hem i morgon!
1 kommentar
Bengt-Eric

Jo, allt går inte som på Strömsö. Men om han inte klagar har han kanske inte så ont. Alltid något att vara tacksam för, i väntan på tillfrisknandet.